top of page
IMG-20231118-WA0066.jpg

OVER DE BAND..

De Groove van de Gouden Eeuw

Stap terug in de tijd en laat je meevoeren naar de Gouden Eeuw van de jazz, toen big bands de dansvloeren vulden en de energie voelbaar was in elke noot. Bij Delta Swing Big Band streven we ernaar deze magische tijd te herbeleven met onze eigen benadering. Onze muziek bruist van enthousiasme en nostalgie, terwijl we ook frisse arrangementen van hedendaagse nummers in onze setlijst opnemen.

Veelzijdige Optredens voor Elke Gelegenheid

Of het nu gaat om een groot buitenfestival, een intiem binnenoptreden of een speciaal evenement, onze band past zich naadloos aan elke omgeving aan. Onze ervaren muzikanten weten hoe ze het publiek moeten betoveren met hun virtuositeit en enthousiasme. We zijn trots op onze veelzijdigheid en ons vermogen om de perfecte sfeer te creëren voor elk publiek.

Swing, Zang en Entertainment

Naast onze meeslepende instrumentale arrangementen, hebben we getalenteerde vocalisten die de groovy nummers tot leven brengen. De interactie met het publiek staat bij ons centraal en we vinden het geweldig om iedereen aan het dansen te krijgen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

bottom of page